Wie ben ik?

Mijn naam is Elly. Ik ben met YourAssist begonnen omdat ik uit ervaring weet dat face to face coaching soms zijn doel voorbij schiet. Online coaching scheelt tijd en geld, en je kunt zelf bepalen wanneer je er voor gaat zitten. Maar het belangrijkste is toch ‘de klik’ die er tussen de Coach en Coachee moet zijn om echt geholpen te kunnen worden. Bij mij was de connectie met de coach namelijk zeker niet altijd optimaal. Zo vond ik het meestal niet ‘down to earth’ genoeg. Ik was helaas vaak te onzeker om er iets van te durven zeggen. Dit resulteerde dan in vele langdradige sessies, waar ik uiteindelijk niet mee geholpen was. Bij online coaching speelt dit dus niet. Je bepaalt zelf de plaats en tijd wanneer je aan de slag gaat, en bent van niemand anders afhankelijk. Bovendien heb je al na een week zelfonderzoek meer inzicht gekregen en weet je wat je te doen staat.

Mijn probleem had met seksuele intimidatie op de werkvloer te maken. Dat was in die tijd nog niet echt bespreekbaar, en de gesprekken met de psycholoog waren voor mij dus niet voldoende. Uiteindelijk heb ik alles van me afgeschreven tijdens mijn schoolopleiding en bij het maken van mijn scriptie over dit onderwerp. Dat deed mij echt goed. Ik schreef het letterlijk van mij af. En gelukkig werkt dat ook voor allerlei andere psychologische problemen.

Nadat ik mijn scriptie met goed gevolg had afgerond, was ik in staat om zelf mijn slechte ervaringen te verwerken. Een tijdje later begon ik na te denken over hoe ik anderen zou kunnen helpen, en ging ik me verdiepen in de verschillende manieren van Coachen.

Bij de stichting de Regenbooggroep en Coherente heb ik als coach op vrijwillige basis veel ervaring opgedaan en veel geleerd. Hier werd het mijn passie om mensen te begeleiden of te coachen. Ik heb bij dezelfde organisaties coachings cursussen gevolgd en daarna de officiƫle opleiding tot online coach bij Civas met goed gevolg afgelegd. Door mijn eigen ervaring en ontwikkeling weet ik hoe goed jij je kan voelen als je jezelf uitdaagt, een doel bereikt en groeit als mens.

Gedachten zijn als spinnenwebben, waarin mensen verstrikt kunnen raken. YourAssist helpt je ze te ontrafelen.

Go Home