Het traject

Hoe gaat online coaching in z’n werk?

Soms lukt het niet om alles zelf op te lossen ook al maken je gedachten nog zoveel overuren. Je wil ook niet dat iedereen weet dat je hulp nodig hebt. Met het schrijven, ben jij aan het woord en ga je dus zelf naar antwoorden en een oplossing zoeken. Hierbij laat ik je als je eigen online coach natuurlijk niet los. Door middel van mijn vragen aan jou, besteed je aandacht aan de juiste zaken en kom je tot de kern van jouw probleem. Je leert jezelf beter kennen en kan daarom tot de juiste actie overgaan.

De hulpvraag bepalen
Voordat we beginnen moeten we samen bepalen wat voor jou de echte hulpvraag is. Dit kan best lastig zijn, omdat je soms niet weet wat er scheelt. Wees gerust, want hier komen we samen snel achter. Wanneer je deze site doorleest weet je waarschijnlijk zelf al beter wat het probleem is, maar het is belangrijk om het kort en bondig op papier te krijgen.

De start
Voor het totale traject (afhankelijk van de behoefte 5 tot 7 dagen) zijn de totale kosten € 225,=. (Dit is inclusief btw voor particulieren en voor bedrijven is dit bedrag exclusief btw) Wanneer je akkoord bent gegaan met de voorwaarden en de betaling binnen is, kunnen we met het traject beginnen. Jij ontvangt dan van mij je eerste email met vragen. Om te antwoorden klik je eenvoudig op “beantwoorden” in de email.

Snel traject
Alles verloopt dus via email. Je hebt zodoende ook geen last van afleiding, geen reiskosten en je kunt schrijven wanneer jij dat wilt. Bovendien kunnen we hierdoor in een traject 5 tot 7 dagen tot een oplossing komen. Je bent dus snel geholpen. Voor de één is het velen malen zwaarder dan voor de ander. De ene hulpvraag is de andere niet. In de meeste gevallen zijn ca. 10 mailwisselingen voldoende, maar dat is voor ieder geval anders.

Jij bent het middelpunt
Je hoeft geen schrijftalent te zijn. Ik let niet op schrijffouten of je schrijfstijl. Het gaat om het achterliggende probleem wat bij jou speelt. Ik zal ook geen persoonlijke vragen beantwoorden die aan mij worden gesteld. Hierdoor word jij alleen afgeleid, en het draait om jou. Ik stel de vragen en jij geeft zo goed en eerlijk mogelijk antwoord.

Je eigen stappenplan
Tegen het einde van het traject maak je een soort stappenplan. Dit document kan je gebruiken als naslagwerk wanneer je b.v. in de toekomst weer een terugval dreigt te krijgen. Het maakt alles ook een stuk duidelijker. Daarnaast heb je natuurlijk alle mailwisselingen bij elkaar die je, indien nodig, nog eens rustig kan doorlezen.

Reactietijd
Je krijgt van mij elke dag een antwoord of misschien wel twee, zodra het traject is gestart. De ene keer s’middags de andere keer s’avonds. Ook ik heb de tijd nodig om de juiste vragen te stellen. Hier wil ik ook echt voor gaan zitten, en ik neem dit uiterst serieus.

Aan de slag
Lijkt het je wat en wil je eindelijk eens afkomen van het probleem waar je mee zit? Stuur dan een email naar info@yourassist.nl. Ik help je graag!

Go Home